![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Единственный и неповторимый Сообщений: 265 Спасибо сказали: 673 раза ![]() |
Хтось полюбляє музику, комусь до вподоби театр, декому до смаку кіно, я ж ціную мюзикли, особливо "Елізабет".
Трохи про цей витвір мистецтва: Елізабет - віденський німецькомовний мюзикл з текстом і лібрето Міхаеля Кунце і музикою Сильвестра Ліва. Сюжет зображує життя і смерть Імператриці Австрії, Єлизавети Баварської, дружини Імператора Франца Йосипа. Мюзикл був переведений на сім мов і став найуспішнішою німецькомовної постановкою, його подивилися більше дев'яти мільйонів глядачів у всьому світі. Якщо своїми словами, сюжет у тому, що головна героїня помирає ще у розквіті сил, та смерть (Дер Тод), замість того, щоб забрати її душу до царства тіней, закохується та повертає Єлізавету до життя. Час іде, у державі відбуваються різноманітні біди: війни, голод, терор. Смерть бере собі будь які "відрядження", щоб побачити свою кохану. Усе дійство є розповіддю Луіджі Лукєні, ця людина дійсно колись існувала, та власне він і вбив імператрицю, як посланець смерті, щоб нарешті поєднати закоханих (трохи дивний варіант Купідона). Але всього не перекажеш, тим паче мені) На жаль, не має варіанту на російській мові (офіційного, на скільки знаю), але ось пролог, один з багатьох відрізків (не судіть сувора, все ж грають не професійні актори), який мені до вподоби: Ну і звісно, я не можу не викласти професійний варіант, звісно же гра акторів на рівень вища: -------------------- Корак - это тот же Шелтем, только приложивший подорожник.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grumpy Star Сообщений: 2 962 Спасибо сказали: 2717 раз ![]() |
Некоторое время думал, ставить спасибку или нет. С одной стороны, может, будешь что-то интересное публиковать, с другой - не интересуюсь мюзиклами:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Nevada-kun Сообщений: 1 986 Спасибо сказали: 854 раза ![]() |
На украинском языке пишешь? Хорошо что не на белорусском.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Единственный и неповторимый Сообщений: 265 Спасибо сказали: 673 раза ![]() |
На украинском языке пишешь? Хорошо что не на белорусском. Взагалі я спілкуюсь на російській з російськомовними друзями, та на таких же пабліках, на українській - з україномовними, та англійською відповідно. Так що у інших темах я пишу на російській мові, ну, а у власному блозі, чому би і не на рідній. P.S. Взагалі то я знаю ще французьку, латину та старослов'янську, але там вивчив, здав, забув. -------------------- Корак - это тот же Шелтем, только приложивший подорожник.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Dark Advisor Сообщений: 11 747 Спасибо сказали: 5224 раза ![]() |
По-моему, всё понятно, а что не понятно - можно посмотреть в словарике.
-------------------- ![]() Одно из самых главных последствий войны состоит в том, что люди в конце концов разочаровываются в героизме. © |
|
|
![]()
|
|
![]() Immortal Сообщений: 7 870 Спасибо сказали: 16066 раз ![]() |
Так самый близкий русскому язык же. Белорусский далеко позади, судя по некоторым перлам от сведущих форумчан.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Immortal Сообщений: 2 986 Спасибо сказали: 832 раза ![]() |
Цитата Некоторое время думал, ставить спасибку или нет. С одной стороны, может, будешь что-то интересное публиковать, с другой - не интересуюсь мюзиклами У меня практически такая же диллема, но наоборот: с одной стороны, мюзиклы люблю, с другой - этот какой-то невнятный. Особенно русскоязычный вариант, это просто позор. Думаю, начать нужно было с классики, а то люди тут неприспособленные, металлюги, в основном) -------------------- Пора открывать форточку.
|
|
|
![]()
|
|
Цитата Некоторое время думал, ставить спасибку или нет. С одной стороны, может, будешь что-то интересное публиковать, с другой - не интересуюсь мюзиклами У меня практически такая же диллема, но наоборот: с одной стороны, мюзиклы люблю, с другой - этот какой-то невнятный. Особенно русскоязычный вариант, это просто позор. Думаю, начать нужно было с классики, а то люди тут неприспособленные, металлюги, в основном) Розумієш, з класики, перш за все згадується Phantom of the Opera, але, хоча я і вважаю цей мюзикл дійсно геніальним, він на стільки став популярним, що аж згадувати не хочеться. Це як з третіми героями, гра звісно легендарна, але вже набридло, що вона скрізь, таке відчуття, що крім трійки більш ігор нема. Хочу пояснити, мені до вподоби поєднання співу та театрального видовища, тобто під цей опис підпадає не тільки мюзикли, але і рок-опери, сценічні кантати та навіть добре зіграні флеш моби. Але повернемося до прекрасного) WarZealot, як тобі це? -------------------- Корак - это тот же Шелтем, только приложивший подорожник.
|
|
|
![]()
|
|
![]() laughed as one fey Сообщений: 12 167 Спасибо сказали: 20596 раз ![]() |
Цитата у власному блозі, чому би і не на рідній 2.8
|
|
|
![]()
|
|
Не зрозумів?)
-------------------- Корак - это тот же Шелтем, только приложивший подорожник.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Immortal Сообщений: 2 986 Спасибо сказали: 832 раза ![]() |
Цитата Розумієш, з класики, перш за все згадується Phantom of the Opera Ну, почему обязательно Призрак Оперы? Это как раз далеко не самый лучший пример из классики мюзикла. Я бы, начал, например, с Отверженных - вот где музыка. Mozart l'Opera Rock мне не очень, слышал пару песен до этого. -------------------- Пора открывать форточку.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Etoslozhnostatus Сообщений: 8 579 Спасибо сказали: 15980 раз ![]() |
Не зрозумів?) Цитата(Правила и положения форума) 2.8 Официальным языком форума является русский язык. Иноязычные участники могут писать по английски, но русскоязычным при общении с иноязычными просьба дублировать ответ по-русски, а желательно перевести и продублировать и само иноязычное сообщение.
-------------------- - Да ну!?
- Horn of the Argali гну! |
|
|
![]()
|
|
Зрозумів
(Дублирую: Понял) WarZealot Соромно визнавати, але хоча це класика, але вже не перший рік відкладаю на завтра його перегляд ![]() ![]() ![]() -------------------- Корак - это тот же Шелтем, только приложивший подорожник.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I must gather my party before venturing forth Сообщений: 5 129 Спасибо сказали: 17829 раз ![]() |
О, Тута мюзиклы... хочется вспомнить такую прелесть как Across The Universe (хоть и не совсем чисто театр). Как к нему отношение?
P.S.Хотя Julie Taymor и чисто сценическими мюзиклами занимается. Вообще очень люблю ее - охренительнейшие визуальные образы, да и вообще.... P.P.S. Да, я бы присоединился к просьбе о русском языке, оно понятно всё, но скорость прочтения раз в пять медленнее, сложнее чем транслитом читать, например. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
О, Тута мюзиклы... хочется вспомнить такую прелесть как Across The Universe (хоть и не совсем чисто театр). Как к нему отношение? P.S.Хотя Julie Taymor и чисто сценическими мюзиклами занимается. Вообще очень люблю ее - охренительнейшие визуальные образы, да и вообще.... P.P.S. Да, я бы присоединился к просьбе о русском языке, оно понятно всё, но скорость прочтения раз в пять медленнее, сложнее чем транслитом читать, например. ![]() Ну по-перше, Бітлз - це Бітлз і цим вже все сказано, їх пісні завжди збурювали серця людей. Я хоч і не можу покласти руку на серце і сказати, що їх палкий шанувальник, але деякі їх пісні дійсно беруть за живе. Повернемось до фільму, режисерська робота, як то кажуть, дванадцять з десяти. Особливо, як на мене, неперевершено вийшло коли Макса призвали до армії та коли його поранили (цей момент не знайшов окремо): P.P.S. Та не хвилюйся, я все рівно буду дублювати на російській) ![]() Ну во-первых, Битлз - это Битлз и этим уже все сказано, их песни всегда будоражили сердца людей. Я хоть и не могу положа руку на сердце сказать, что их пылкий поклонник, но некоторые их песни действительно берут за живое. Вернемся к фильму, режиссерская работа, как говорят, двенадцать из десяти. Особенно, на мой взгляд, отлично получилось когда Макса призвали в армию и когда его ранили (этот момент не нашел отдельно): P.P.S. Та не волнуйся, я все равно буду дублировать на русском) -------------------- Корак - это тот же Шелтем, только приложивший подорожник.
|
|
|
![]()
|
|
![]() I must gather my party before venturing forth Сообщений: 5 129 Спасибо сказали: 17829 раз ![]() |
Ну тут не одних Битлз заслуга, и исполнены песни по новому (очень хорошо, на мой взгляд), да и так сюжетно скомпоновать Битловские песни, за это тёте Джули отдельнейший респект.
Да, призыв в армию - это что-то с чем-то)))..хотя там и еще шедевральных моментов хватает. Вообще у меня это самая любимая ее киноработа, на втором месте Фрида, а на третьем Шекспировские "Буря" и "Тит" (Тит конечно жёсткая штука очень). Жаль что ее сценические постановки нормально не выпускают...по фрагментам там очень и очень есть на что посмотреть. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 😸🧡✊✌️ Сообщений: 16 411 Спасибо сказали: 3269 раз ![]() |
-------------------- Я слежу за тобой!
![]() ![]() Цитата Всегда приятно осознавать, что кто-то делает что-то хуже, чем делал бы ты, если бы умел. Борис "Бонус" Репетур, "От винта!", выпуск 38. |
|
|
![]()
|
|
![]() Зануда Сообщений: 2 237 Спасибо сказали: 2895 раз ![]() |
А по-моему, это выпендрёж.
|
|
|
![]()
|
|
А по-моему, это выпендрёж. Дуже важко хизуватись мовою, яку вивчали усі діти твоєї держави, народжені з 1989 року (звісно раніше також, але по біологічним причинам, за них я не буду казати). Взагалі не розумію, як можна хизуватися стандартним знанням, це як сказати, що логарифм одиниці дорівнює нулю, а тебе назвали зазнайкою, погодься - це ж маячня. ![]() -------------------- Корак - это тот же Шелтем, только приложивший подорожник.
|
|
|
![]()
|
|
Кстати, вот вспомнил такую относительно малоизвестную штуку, как "Reefer Madness: The Movie Musical", не смотрел?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 25 August 2025 - 17:19 |
Copyright by Алексей Крючков
![]() Programming by Degtyarev Dmitry |
|